Derk Doijer

dernk_doijerPauWau is de coachingspraktijk
van Derk Doijer (1958)

Naast mijn coachings en EFT praktijk PauWau voor volwassenen ben ik in 2017 Embrave gestart, een Praktijk voor jongeren tussen de 17 en 27 jaar.

Daarnaast werk ik op Instituut Theo Thijssen (Pabo), onderdeel van Hogeschool Utrecht. Hier werk ik als studieloopbaanbegeleider, stagebegeleider en als dans & dramadocent

In 1987 heb ik de opleiding tot dramadocent afgerond op de opleiding voor Expressie door Woord en Gebaar in Utrecht, nu de HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht ).

Vanaf 1992 heb ik op verschillende Pabo’s als  dramadocent en stagebegeleider gewerkt. Sinds 2006 ben ik werkzaam op Instituut Theo Thijssen van Hogeschool Utrecht.

Sinds 1999 ben ik gecertificeerd School Video Interactie Begeleider (SVIB’er).
Als coach begeleid ik sinds 2000 mensen met persoonlijke en met  loopbaanvragen. Daarvoor werkte ik als docent en trainer in het basis-, voortgezet-, (hoger)beroeps – en volwassenenonderwijs.

In 2003 ben ik opgeleid tot loopbaanbegeleider.
Dat jaar ben ik bij het ITIP  een tweejarige opleiding begonnen om mijn coachingsvaardigheden te verdiepen  (instrumenten voor Hulp). Aansluitend heb ik in 2007, bij het ITIP, eveneens een tweejaringe opleiding voor energetisch lichaamswerk afgerond.  In Jan 2018 heb ik d.m.v. een bijscholing voor de opleiding Instrumenten voor Hulp, het officïele certificaat behaald.

In oktober 2018 heb ik de AAMET-opleiding  tot  Practitioner EFT niveau 1&2 afgerond.

Veranderingsproces

In mijn onderwijsloopbaan heeft bij mij het begeleiden van veranderingsprocessen altijd voorop gestaan. Als dramadocent heb ik veel trainingen gegeven aan docenten, en aan volwassenen. Verder heb ik als docent en stagebegeleider op verschillende Pabo’s studenten begeleid bij het zinvol inzetten van dramawerkvormen in de klas en het vinden van hun eigen wijze van lesgeven.  Volwassen en jongeren begeleid ik in het vinden van hun manier om onder alle omstandigheden te kunnen genieten,

Al mijn werkzaamheden doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds met heel veel plezier.

Inspiratie

Bij ‘Inspiratie’ wordt mijn manier van werken nog meer toegelicht.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, klik hier voor contactinformatie