Training

PauWau biedt naast individuele sessies, trainingen op maat aan. Hieronder staan twee voorbeelden uitgewerkt:  ‘In beweging komen’ met behulp van energetisch lichaamswerk verbinding maken met jouw plek in het leven en ‘De inspiratiecursus’ waarin je opzoek gaat naar de bezieling in je werkzaamheden.

Energetische lichaamswerk ‘In beweging komen’

Om verbinding te maken
met je lichaam
je vitaliteit
je plek in het leven

Thema
Door Derk zijn jarenlange ervaring met veranderingsprocessen van zichzelf,  en ook als docent, trainer en coach, heeft hij ideeën gevormd over het belang van om verbinding te maken met je lichaam, je vitaliteit, je plek in het leven.
Lees meer >

De inspiratietraining

een inspiratietraining voor individuele deelnemers die samen met anderen op zoek willen naar de bezieling in hun werkzaamheden, betaald of onbetaald.

‘Geslaagd in mijn werk, maar wat inspireert mij nu echt?’

Door Derk zijn jarenlange ervaring met veranderingsprocessen van zichzelf en ook als docent, trainer en coach heeft hij ideeën gevormd over het verhelderen van de persoonlijke inspiratiebron. Het (meer of weer) helder maken van je passie of drijfveer van waaruit je jouw werk wilt vormgeven, is de basis van de inspiratietraining.
Lees meer >