Drama/spel workshops – Presentatie trajecten – Emotional Freedom Techniques


Pauwau coaching van Derk Doijer in Utrecht, biedt EFT-sessies, drama/spel-workshops en presentatie trajecten op maat aan voor iedereen die voluit wil genieten van het leven. Je ontwikkeld zelfkennis, zelfvertrouwen en genieten van het plezier wat zich aandient. 

LAAT JE ZIEN
vormgeven van een persoonlijk thema met drama/spel voor inzicht, verdieping, ontwikkeling en plezier. (drama/spel-workshop)
Meer over workshops

MANNEN LAAT JE ZIEN
vormgeven van een persoonlijk thema met drama/spel voor inzicht, verdieping, ontwikkeling en plezier (drama/spel-workshop voor mannen vanaf 18 jaar).
Meer over deze workshop ( DIT IS NOG IN VOORBEREIDING)

OVER HET VOETLICHT
Vormgeven van zang, dans, acrobatiek, voordracht, etc. om zo je kwaliteit volledig tot zijn recht te laten komen; over het voetlicht te brengen. Vol vertrouwen en met plezier (presentatie-traject op maat voor groepen en individuen).
Meer over dit traject ( DIT IS NOG IN VOORBEREIDING)

EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUES (EFT)
Neutraliseren van dwingende emoties voor rust in je hoofd en inzicht in de situatie
stop talking, start tapping
(sessies voor individuen/ workshops voor groepen).
Meer over EFT

Emotional Freedom Techniques is in te zetten vooreen van de acupressuur-punten van het Emotional Freedom Techniques-protocol

  • EFT voor herinneringen en ervaringen
  • EFT voor emoties
  • EFT voor fysiek klachten
  • EFT voor beperkende overtuigingen

Meer over EFT inzetten

Cliënt ervaring

Ik heb in een aantal sessies gewerkt aan mijn paniekgevoel. Telkens als ik mijn mening wilde geven, durfde ik dat bijna niet. Tot mijn eigen  verbazing geef ik nu mijn mening zonder spanning. Het gebeurt gewoon!
Diederick, Student Bouwkunde
Meer cliënt ervaringen

Afspraak maken