Over Derk

PauWau is de praktijk van Derk Doijer (1958)

Als coach ben ik opgeleid bij het Itip, school voor leven en werk. Daar heb ik de  opleiding ‘Instrument voor Hulp’ en de opleiding voor ‘Energetisch lichaamswerk’ gevolgd. Bij EQlibre van Yvonne Toeset, ben ik gecertificeerd als EFT Practitioner (EFT International). Bij Lifepoint van Cella van de Staak heb ik de opleiding afgerond tot Matrix Reïmprinting Practitioner (eveneens EFT International). Ik bied de workshop aan  ‘Leer het zelf – EFT’ en daarnaast een speciaal groep-aanbod voor scholieren van 15 tot 17 jaar:  Dit ben ik? Dit ben ik!  Naast mijn praktijk PauWau voor volwassenen en jongeren, werk ik op Instituut Theo Thijssen (Pabo), onderdeel van Hogeschool Utrecht. Hier ben ik actief als studieloopbaanbegeleider, stagebegeleider en als dans & dramadocent.

Veranderingsproces

In mijn loopbaan heeft het begeleiden van veranderingsprocessen altijd voorop gestaan.  Volwassen en jongeren begeleid ik in het vinden van hun manier om onder alle omstandigheden te kunnen genieten. Genieten van het werk van de studie. Genieten van het leven. Al mijn werkzaamheden doe ik tot op de dag van vandaag met heel veel plezier.

Inspiratie

Het verrassende verloop van een begeleidingstraject en de onvoorspelbare uitkomst ervan geven mij inspiratie en plezier in dit werk.

Bij ‘Inspiratie’ wordt mijn manier van werken nog meer toegelicht.

Contactinformatie